Antena 3 CNN Actualitate Cristian Dide, audiat în dosarul în care este acuzat de trafic de droguri: "S-a găsit într-adevăr un mugure cu cânepă în apartamentul meu"

Cristian Dide, audiat în dosarul în care este acuzat de trafic de droguri: "S-a găsit într-adevăr un mugure cu cânepă în apartamentul meu"

Unul dintre cei mai aprigi protestatari din România, Cristian Dide, a ajuns din nou în faţa anchetatorilor în dosarul în care este acuzat de trafic de droguri.

Cristian Dide, audiat în dosarul în care este acuzat de trafic de droguri: "S-a găsit într-adevăr un mugure cu cânepă în apartamentul meu"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Ian 2022   •   09:22

Celebrul activist și protestatar Cristian Dide a recunoscut că la percheziţii, în locuinţa sa, au fost găsite două pachete din Italia.

Anchetatorii au mai verificat şi mai multe înregistrări-cheie.

Cristian Dide, declaraţie în exclusivitate pentru Antena 3

"Am fost citat de DIICOT Iaşi pentru continuarea percheziţiei informatice. Au fost deja două zile de perchezţiii unde s-au copiat toate datele de pe mediile de stocare ridicate de la mine din casă. Astăzi presupun că sunt chemat să mă informeze ce s-a găsit, sau sunt chemat să coninuăm perchezţia informatică pentru mediile virtuale. 

S-a găsit într-adevăr un mugure cu cânepă pe care îl aveam în apartament şi alte două pachete venite din Italia care erau sigiliate care şi acelea conţineau susbstanţe vegetale, tot din cânepă. Dar acasă, înt-adevar s-a găsit un mugure de 3 grame cannabis", a declarat Cristian Dide, în exclusivitate pentru Antena 3.

Protestatarul Cristian Dide a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Iaşi, în noiembrie 2021, la solicitarea procurorilor DIICOT Iaşi.

Acesta a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Imagini în premieră cu liderul "Rezist", săltat de mascaţi pentru trafic de droguri 

Potrivit anchetatorilor, Cristian Dide a procurat din afara țării, dar și de pe teritoriul României, cantități de cannabis, pe care le-a deținut și distribuit prin intermediul unor societăți de curierat.

O parte dintre aceste stupefiante au fost trimise, sub formă de colete către DIICOT – Structura Centrală și Serviciul Teritorial Iași.

×
Subiecte în articol: Cristian Dide audieri trafic de droguri
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close