Antena 3 CNN Actualitate Cristian Boureanu, explicații despre noaptea care l-a făcut și mai celebru: ”Eram un bețiv, cetățean român, pe scaunul din dreapta”

Cristian Boureanu, explicații despre noaptea care l-a făcut și mai celebru: ”Eram un bețiv, cetățean român, pe scaunul din dreapta”

Cristian Boureanu, explicații despre noaptea care l-a făcut și mai celebru: ”Eram un bețiv, cetățean român, pe scaunul din dreapta”
21 Iul 2017   •   20:33

Cristian Boureanu a fost acuzat că în urmă cu peste o lună a agresat un poliţist de la Rutieră după un control de rutină în trafic. Astăzi, acesta şi-a justificat gestul. 

"O maşină de poliţie ne-a tăiat calea şi ne-a blocat. Au văzut că eu sunt în dreapta. Au tras de uşă, am deschis geamul. Au zis: "Bourene, să vedem acum cât eşti de şmecher! Lasă, că o să vezi tu, legitimează-te!" I-am dat permisul de barcă, mi l-au aruncat înapoi şi m-au ameninţat: "o să te fac de râs în toată ţara" (...) Eram foarte nervos, atunci l-am înjurat. Chiar dacă îl înjuram continuu, eram un beţiv, cetăţean român, pe scaunul din dreapta", a povestit acesta, conform spynews.ro.

Cristian Boureanu s-a mai plâns judecătorilor că agentul care a practicat box timp 10 ani l-a lovit deşi a văzut că era beat. Fostul parlamentar spune că apoi şi logodnica lui a fost lovită pentru că ţipa.

×
Subiecte în articol: scandal betiv explicatii cristian boureanu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close