Antena 3 CNN Actualitate Crimă şocantă în Câmpina. Un fiu şi-a ucis mama cu toporul, apoi a stat două zile cu trupul femeii în casă, încercând să ascundă crima

Crimă şocantă în Câmpina. Un fiu şi-a ucis mama cu toporul, apoi a stat două zile cu trupul femeii în casă, încercând să ascundă crima

Crimă şocantă în Câmpina. Un fiu şi-a ucis mama cu toporul, apoi a stat două zile cu trupul femeii în casă, încercând să ascundă crima
de O.P.    |    28 Apr 2014   •   05:34

Crimă terifiantă la Câmpina! Un bărbat este acuzat că şi-a ucis mama cu un topor, după care a stat cu femeia moartă în casă mai bine de două zile. În tot acest timp, s-a gândit cum să ascună urmele crimei. A sunat la 112 şi a spus că şi-a găsit mama fără suflare.  Anchetatorii nu cred însă această variantă şi îl cercetează pentru omor calificat.

Femeia de 91 de ani venise în vizită la fiul ei, la Câmpina. După mai multe pahare de băutură, între cei doi ar fi izbucnit un scandal. Bărbatul şi-a lovit mama şi a lăsat-o fără suflare.

Cînd şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a încercat să şteargă urmele crimei. Timp de două zile, a stat cu cadavrul bătrânei în apartament. Pînă la urmă a chemat o vecină şi a anunţat poliţia. Luat la întrebări de anchetatori, bărbatul le-a spus că nu ştie cine ar fi ucis-o.

Vecinii au fost şocaţi când au aflat ce s-a întâmplat la doi paşi de ei, cu atât mai mult cu spun că vecinul lor era un om liniştit.

Anchetatorii au ridicat din casă probe care îl incrimnează pe bărbat şi îl cercetează acum pentru omor calificat. Suspectul de crimă a fost dus la spitalul de psihiatrie pentru un consult medical pentru că se presupune că are probleme psihice.

×
Subiecte în articol: crime omoruri
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close