Antena 3 CNN Actualitate Copil de nouă ani, cu două degete amputate și arsuri, după ce s-a jucat cu o petardă

Copil de nouă ani, cu două degete amputate și arsuri, după ce s-a jucat cu o petardă

Un copil de 9 ani din Prahova a ajuns în stare gravă la spital, cu două degete amputate şi cu arsuri, după ce s-a jucat cu o petardă. Pentru că starea sa se agrava, copilul a fost transferat la spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Dec 2023   •   18:08

Copilul de nouă ani a fost rănit de o petardă pe care a aprins-o în timp ce o ținea în mână. El le-ar fi spus polițiștilor că nu a mai apucat să o arunce, iar părinții spun că fitilul a fost unul foarte scurt.

Din păcate, copilul a fost grav rănit, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze două degete de la mâna stângă și se pare că ar avea și afecțiuni oculare.

Citește și: Ea este Lavinia Burcă, o tânără de 24 de ani, care a murit într-un accident cumplit, în județul Suceava. Soțul său, Ionuț, cu care s-a căsătorit recent, se află în stare gravă la spital 

Nu se știe de unde avea copilul această petardă, asta pentru că există articole care sunt interzise minorilor la vânzare. În aceste condiții, Poliția a demarat o anchetă.

De când a început sezonul rece, cel premergător sărbătorilor de iarnă, au existat mai multe apeluri din partea autorităților legate de comercializarea acestor articole de divertisment.

Astfel, Poliția face apel către populație să nu le cumpere, și mai ales, să nu le achiziționeze pe cele care sunt interzise cum sunt și aceste petarde folosite de minorul de nouă ani.

×
Subiecte în articol: copil petarde stare grava
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close