Antena 3 CNN Actualitate Mărturie șocantă: copilul dispărut în râul Ialomița a fost aruncat în apă de prietenul său de joacă  | Dezvăluirea vine de la fratele victimei

Mărturie șocantă: copilul dispărut în râul Ialomița a fost aruncat în apă de prietenul său de joacă  | Dezvăluirea vine de la fratele victimei

Copilul de șase ani, dispărut în râul Ialomița, pe raza localității Snagov, a fost aruncat în apă chiar de prietenul său de joacă iar acesta din urmă și-ar fi recunoscut deja fapta în fața autorităților.

Mărturie șocantă: copilul dispărut în râul Ialomița a fost aruncat în apă de prietenul său de joacă  | Dezvăluirea vine de la fratele victimei
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Vasile Marcu    |    01 Iul 2023   •   14:25

Șocanta mărturie vine de la fratele vitreg al copilului de șase ani, transmite Antena 3 CNN.

Fratele este cel care a alertat familia și autoritățile.

 "A plecat să se joace cu un copil mai mic cu un an decât el. Din păcate, acolo nu știu ce au făcut, s-or fi enervat și l-a împins în apă. Au fost audieri la Snagov și a recunoscut că l-a împins (...)

Fratele victimei: "Mama mai mult stă pe TikTok și nu avea grija lui"

15 metri adâncime lângă mal. N-am avut curaj să intru, eram singur. Mama mai mult folosește TikTok și nu prea avea grija lui.

Am văzut urmele lui, care doar coborau la râu. Din spusele copiilor, erau și haine, iar băiatul (care l-a împins) le-a aruncat și pe acelea în râu", a povestit fratele victimei la Antena 3 CNN.

Scafandrii caută trupul copilului de mai multe ore, însă nu îl găsiseră la ora acestei actualizări, adaugă Antena 3 CNN.

Copilul dispărut în râul Ialomița, căutat cu scafandri, bărci și drone. Șanse mici să fie găsit în viață

"Șansele ca acest copil să fie găsit în viață sunt mici, din ce spun în momentul de față membrii echipelor de căutare.

De aseară, au început căutările, după ora 20, când au fost alertate autoritățile locale. Au trimis aici echipe de echipe de scafandri, bărci de căutare și chiar au extins zona în care se efectuează căutările.

În cursul zilei, au venit și mai multe echipe, de la pompierii din Ialomița. Practic, de aseară se caută continuu.

Încă nu a fost găsit trupul băiatului, în căutarea lui fiind trimise inclusiv drone, însă trebuie spus că apa este una foarte adâncă.

Sunt curenți puternici pe fundul râului, în unele locuri adâncimea este de 15 metri iar vizibilitatea este aproape zero. Deocamdată, operațiunile de căutare continuă și în orele următoare", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Vasile Marcu.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close