Antena 3 CNN Actualitate Doi copii au furat o maşină, în Bucureşti, şi au fost la un pas de moarte după un accident teribil

Doi copii au furat o maşină, în Bucureşti, şi au fost la un pas de moarte după un accident teribil

Doi minori au furat o mașină în București. Șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp de iluminat, fiind la un pas să cadă în lac.

Doi copii au furat o maşină, în Bucureşti, şi au fost la un pas de moarte după un accident teribil
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Aug 2023   •   11:38

Accidentul a avut loc în jurul orei 06:00 pe Bulevardul Bucureștii Noi, aproape de podul Străulești.

În urma impactului, mașina a avariat gardul de protecție din apropierea carosabilului și a rămas suspendată în aer deasupra lacului Străulești.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele informații se pare că la volanul mașinii se afla un minor de 13 ani și un pasager de 12 ani.

Cei doi minori ar fi furat mașina unei companii de curierat.

Citește și: Mașină de poliție, lovită de un autoturism și proiectată pe sensul opus, în Tulcea. Două persoane, printre care și un polițist, au ajuns la spital 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției, ambulanța și echipe de descarcerare care au ajutat la repunerea autoturismului pe carosabil. 

Cei doi minori au fost transportați de urgență la spital.

"La data de 17 august a.c., în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Bd. Bucureștii Noi.

Din primele informații, un autovehicul condus de către un minor, care ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de iluminat public.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a două persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier", potrivit Brigada Rutieră București. 

×
Subiecte în articol: accident Străulești minor la volan
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close