Antena 3 CNN Actualitate Compania Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare pe mai multe rute. 20% reducere pe noile frecvenţe

Compania Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare pe mai multe rute. 20% reducere pe noile frecvenţe

Compania aeriană Wizz Air a anunțat joi lansarea a peste 100 de zboruri suplimentare pe nouă rute, din luna octombrie.

Compania Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare pe mai multe rute. 20% reducere pe noile frecvenţe
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Dima    |    14 Sep 2023   •   11:25

Cele nouă rute suplimentate de Wizz Air sunt Larnaca, Lisabona, Malaga, Barcelona, Napoli, Basel, Tenerife, Abu Dhabi și Milano Bergamo.

Pentru călătoriile din luna octombrie spre aceste nouă destinații, clienții se pot bucura de 20% reducere la rezervările efectuate până la sfârșitul zilei de miercuri, 20 septembrie. Noile frecvențe se adaugă la zborurile low-cost Wizz Air existente spre Europa și Orientul Mijlociu operate din București, crescând numărul total de zboruri din București la peste 2.500 în octombrie.

25.000 de locuri pe 100 de zboruri suplimentare

„Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri aproape 25.000 de locuri pe 100 de zboruri suplimentare în octombrie către unele dintre cele mai populare și interesante destinații pe care le operăm din București”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air a anunțat la 7 septembrie planurile de ajustare a rețelei și de optimizare a activității din România „pentru a crește fiabilitatea operațională pentru clienții locali”.

Mai exact, compania aeriană a anunțat că „își ajustează rețeaua din Suceava și se va concentra pe zborurile ce vor fi operate în continuare, pentru a optimiza mai bine timpul de zbor și a minimiza perturbările și anulările pentru clienții din România”.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close