Antena 3 CNN Actualitate Un cor de tineri talentați a adus magia sărbătorilor printre călătorii de la metrou, în București | Colinde, bucurie și emoție în pragul Crăciunului

Un cor de tineri talentați a adus magia sărbătorilor printre călătorii de la metrou, în București | Colinde, bucurie și emoție în pragul Crăciunului

Frumusețea și magia Crăciunului pot apărea în cele mai neașteptate locuri, chiar şi la metrou.

Un cor de tineri talentați a adus magia sărbătorilor printre călătorii de la metrou, în București | Colinde, bucurie și emoție în pragul Crăciunului
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    22 Dec 2023   •   19:17

Un grup de tineri talentați au ales să aducă o rază de lumină și căldură în sufletele călătorilor de la staţia de metrou Eroilor, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Adolescenții sunt în clasa a X-a D la Liceului Teologic Adventist Ștefan Demetrescu din Bucureşti şi fac parte din corul "Credo", aflat sub bagheta prof. dr. Mihai Bejinariu.

Cu fiecare colind, tinerii de doar 17 ani au reușit să transmită emoție și sensibilitate în mijlocul cotidianului urban.

Reacțiile călătorilor au fost diverse, de la aplauze până la zâmbete și ochi care străluceau de bucurie. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De-a dreptul impresionant este că, tinerii nu așteptau nimic în schimb, dovedind astfel că bucuria și frumusețea pot fi o recompensă atât pentru cei care oferă, cât și pentru cei care primesc.

În prag de sărbători, elevii de la Liceului Teologic Adventist Ștefan Demetrescu din Bucureşti au demonstrat că bucuria și iubirea pot fi oferite fără așteptări și că muzica poate fi punte între oameni.

În pofida ritmului rapid al vieții, există întotdeauna loc pentru umanitate și compasiune, iar gestul tinerilor deschide uși către solidaritate, arătând că şi cel mai mic act de bunătate poate avea un impact semnificativ într-o lume agitată.

×
Subiecte în articol: colindatori metrou elevi sarbatori de iarna
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close