Antena 3 CNN Actualitate Cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe în orele următoare

Cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe în orele următoare

Cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe în orele următoare
Sursa foto: Foto: pexels.com
24 Oct 2019   •   08:21

Meteorologii au emis, joi, o nouă avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă, valabilă în următoarele ore pe raza mai multor localităţi din Muntenia, Dobrogea, Moldova şi Transilvania.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 09:00, în judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, în zone din judeţele Buzău, Prahova şi Dâmboviţa precum şi unele localităţi din judeţele Covasna, Braşov şi Sibiu se va semnala ceaţă, fenomen care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 10:00, în judeţele Botoşani, Galaţi, Iaşi, Vaslui precum şi în zona joasă a judeţelor Bacău, Neamţ şi Vrancea, precum şi în unele localităţi din judeţele Suceava şi Harghita se va semnala ceaţă, fenomen care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Tot potrivit ANM, până la ora 10:30, în unele zone din judeţele Sălaj, Cluj şi Bistriţa-Năsăud se va semnala, local, ceaţă, fenomen care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: cod galben ceata judete
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close