Antena 3 CNN Actualitate Cine va construi autostrada Târgu Mureş - Ungheni

Cine va construi autostrada Târgu Mureş - Ungheni

Cine va construi autostrada Târgu Mureş - Ungheni
17 Noi 2018   •   16:45

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a finalizat, vineri, procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii „Realizarea Autostrăzii Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, Lotul 1: Târgu Mureş - Ungheni şi Drum de legătura - relicitare”.

Decizia a fost luată în baza deciziilor de soluţionare a contestaţiilor emise de către Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi de către Curtea de Apel Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă al Companiei.

„Prin urmare, CNAIR SA a desemnat câştigătorul contractului ca fiind Asocierea Itinera Spa - Retter Projectmanagement SRL cu o valoare a propunerii financiare de aproape 210 milioane lei fără TVA, echivalentul a 44,6 milioane euro fără TVA”, au precizat reprezentanţii CNAIR.

Obiectul principal al contractului îl reprezintă execuţia lucrărilor pentru realizarea tronsonului de autostradă în regim de Fidic Roşu: Lotul 1 – Târgu Mureş – Ungheni în lungime de 4,5 kilometri şi a unui drum de legătura în lungime de 4,7 kilometri.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 18 luni.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: autostrada
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close