Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă în apartamentul Elodiei, la zece ani de la dispariția sa. Vecinii avocatei fac mărturisiri cutremurătoare

Ce se întâmplă în apartamentul Elodiei, la zece ani de la dispariția sa. Vecinii avocatei fac mărturisiri cutremurătoare

Ce se întâmplă în apartamentul Elodiei, la zece ani de la dispariția sa. Vecinii avocatei fac mărturisiri cutremurătoare
Sursa foto: Foto: captura Antena 1
17 Oct 2017   •   12:36

Au trecut 10 ani de când avocata Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă, iar poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat pentru că a omorât-o. Mulți dintre cei care l-au cunoscut nu cred nici în ziua de azi că el este criminalul.

Vecinii din blocul din Brașov în care au locuit Cristian Cioacă și Elodia sunt de părere că fostul poliţist nu avea cum să o omoare, iar corpul acesteia să nu fie găsit nici până astăzi, scrie libertatea.ro.

„Era respectuos, saluta pe oricine. Nu era un băiat care să se dea important. Dacă tu n-ai nicio mostră, nu-i nici moartă, nici vie, îl ţii în puşcărie nevinovat? Dacă se va dovedi vreodată că nu e adevărat, lu’ ăsta trebuie să îi plătească pentru cât a făcut puşcărie. Diaconescu era cu televiziunea lui. Ăla s-a făcut boier cu Elodia”, spun doi dintre oamenii care până în urmă cu 10 ani au fost vecini cu Cioacă și Elodia.

Apartamentul în care poliţistul locuia împreună cu Elodia a fost abandonat. Vecinii spun că toate bunurile au fost luate din casă, iar imobilul a fost deconectat de la toate utilităţile.

„Nu mai e nimeni, domnule! Deci nu mai stă nimeni, nici chiriaşi! Totul e linişte. De când nu mai e nimeni? Curent, nu! Apă, nu! Au luat tot! A rămas doar centrala termică, pe perete. Nimic, nimic, nimic nu mai e! Toată mobila, tot”, a detaliat un alt vecin al poliţistului.

 

×
Subiecte în articol: Elodia Cristian Cioaca
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close