Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a citit pe fața lui Gheorghe Dincă în timpul reconstituirii crimelor. „E o defecțiune de tip psihic”

Ce s-a citit pe fața lui Gheorghe Dincă în timpul reconstituirii crimelor. „E o defecțiune de tip psihic”

Ce s-a citit pe fața lui Gheorghe Dincă în timpul reconstituirii crimelor. „E o defecțiune de tip psihic”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    18 Sep 2019   •   11:13

Dumitru Borțun, profesor de comunicare la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), susține că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, este acum detașat deoarece „s-a decuplat de la realitate” și nu mai este în „postura de animal hăituit din primele zile” când a fost prins de polițiști.

Specialistul în comunicare Dumitru Borțun, profesor la SNSPA, a analizat pentru Libertatea, modul în care a acționat Gheorghe Dincă în timpul reconstituirii crimelor din Caracal.

„Gheorghe Dincă e detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnării. Probabil e o reacție de protecție a psihicului foarte stresat de a ieși din această capcană prin detașare emoțională. Stă, se uită în ochii anchetatorilor, dă explicații, gesticulează, dă din mâini, ca un om care s-a regăsit, nu mai e în postura de animal hăituit din primele zile”, explică Borțun.

Citiți și:

Gheorghe Dincă, la Tribunalul Olt. Arestarea preventivă, prelungită până pe 24 octombrie. Criminalul din Caracal nu contestă măsura

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă criminal Caracal crime
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close