Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant la Brăila. O fetiță de 12 ani a fost răpită și violată de prietenul tatălui

Caz șocant la Brăila. O fetiță de 12 ani a fost răpită și violată de prietenul tatălui

Caz șocant la Brăila. O fetiță de 12 ani a fost răpită și violată de prietenul tatălui
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Oct 2018   •   20:15

Un bărbat de 39 de ani din Brăila a fost reţinut, luni, de poliţişti, după ce ar fi violat o fetiţă de 12 ani, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. 

Fapta s-a petrecut sâmbătă, într-un cartier din municipiul Brăila, după ce bărbatul suspectat de comiterea acesteia a fost în vizită la tatăl fetiţei în vârstă de 12 ani. 

După ce a plecat bărbatul, tatăl fetiţei a observat lipsa acesteia, care se jucase în faţa locuinţei, şi a făcut sesizare la poliţie. 

Copila a revenit acasă a doua zi în stare de şoc şi cu sânge pe haine şi i-a povestit tatălui că a fost luată din faţa casei şi violată. Ea a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru efectuarea de pentru investigaţii medicale. 

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au pornit ancheta, iar în paralel s-a pornit o acţiune şi pe reţelele de socializare, unde au fost răspândite fotografii cu suspectul.

Aceştia au reuşit să îl prindă pe bărbatul suspectat de viol, care a fost reţinut pentru 24 de ore, fiindu-i întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi viol. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Brăila caz socant viol
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close