Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Iași. O tânără de 20 de ani s-a sinucis. Femeia a lăsat în urmă doi copii

Caz șocant în Iași. O tânără de 20 de ani s-a sinucis. Femeia a lăsat în urmă doi copii

Caz șocant în Iași. O tânără de 20 de ani s-a sinucis. Femeia a lăsat în urmă doi copii
22 Oct 2019   •   20:28

Sfârșit cumplit pentru  o tânără de 20 de ani din Iași. Iubitul femeii a găsit-o fără suflare, într-o pădure din apropierea casei. El a alertat Poliția și rudele, care se chinuie acum să găsească un motiv pentru care tânăra ar fi recurs la un asemenea gest.

Luni dimineață, iubitul victimei a făcut descoperirea macabră, în comuna aflată de 30 de kilometri de Iași. Rudele au căutat-o o seară întreagă pe femeie, care dispăruse fără urmă. Oamenii, sfâșiați de durere, mărturisesc că tânăra părea extrem de amărâtă și avea destul de des izbucniri de furie, conform stirileprotv.ro. Chiar a amenințat că se va sinucide, însă nimeni nu a luat-o în serios.

„A căutat-o toată noaptea, bărbatu-su cu un cumnat de-a ei. Nu erau bătăi în familia lor, era o fată gospodină. Acum o lună, tot aşa, a zis că se spânzura, a zis că nu mai poate să mai trăiască, nu-i mai place viaţa”, a povestit mătușa tinerei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cele două fetițe ale victimei au ajuns, momentan, în grija unei rude.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close