Antena 3 CNN Actualitate Câtă inventivitate au azi hoții! Așa rămâi fără portofel în mijloacele de transport din București. Spune-le și cunoscuților!

Câtă inventivitate au azi hoții! Așa rămâi fără portofel în mijloacele de transport din București. Spune-le și cunoscuților!

Câtă inventivitate au azi hoții! Așa rămâi fără portofel în mijloacele de transport din București. Spune-le și cunoscuților!
18 Feb 2019   •   20:26

Ai zice ca in 2019 toata lumea stie ca exista hoti de buzunare peste tot si ca prudenta este la cote maxime. Ei bine, inca exista hoti in tramvaie, autobuze si troleibuze, in fiecare zi inregistrandu-se zeci de cazuri in care calatorii se trezesc fara telefon, portofel sau alte bunuri. Pentru ca inca sunt persoane numai bune de pradat. Iata cum opereaza hotii din mijloacele de transport.

Alegerea victimei este destul de usoara. Sunt vizate femeile care poarta geanta la spate, in loc sa o tina in fata cu mana peste ea. Sau femeile care au jachete sau geci mai largi, cu buzunarele desfacute. Din toata echipa de hoti numai 1 sau 2 opereaza, restul sunt asistenti care au patru roluri: sa distraga atentie daca e cazul, sa-i ia apararea hotului daca e prins in flagrant, sa gaseasca o tinta si sa preia bunurile furate.

Continuarea, pe 4tunning.ro.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close