Antena 3 CNN Actualitate Circulația metrourilor, afectată în București, după ce un bărbat a căzut pe șinele de tren, la stația Orizont

Circulația metrourilor, afectată în București, după ce un bărbat a căzut pe șinele de tren, la stația Orizont

Circulația metrourilor este afectată în București, după ce un bărbat a căzut pe șinele de tren la stația Orizont. Salvatorii intervin.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Feb 2024   •   09:15

Update 09:20: Persoana a fost salvată de angajații Metrorex. Este conștientă și va fi transportată la spital pentru investigații. 

Metrorex informează că luni "în jurul orei 08:15, în stația de metrou Orizont, pe direcția Valea Ialomiței a avut loc o tentativă de suicid".

Ca urmare, circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă alternativ între stațiile Eroilor – Orizont pe linia 1.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, au precizat reprezentanții companiei.

Din primele informații, se pare că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 47 de ani. 

”În această dimineață, 5 februarie 2024, în jurul orei 08.30, polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou, au fost sesizați, prin sistem 112, cu  privire la faptul că, într-o stație de metrou, din Sectorul 6, o persoană s-ar fi aruncat în fața trenului, în timp ce acesta intra în stație.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Serviciului Metrou, fiind identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 46 de ani.

De asemenea, un echipaj de prim ajutor i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la un spital pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Politie Metrou, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, anunță DGPMB.

Românii care suferă de depresie și anxietate pot găsi sprijin în abordarea sănătății mintale și emoționale, la primul hub antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, disponibil 24 de ore din 24. De asemenea, cei care prezintă impulsuri suicidale, sau familiile acestora, pot găsi asistență la Alianța Română de Prevenție a Suicidului, la telefon 0800 801 200, în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, sau, 24/7, prin email la [email protected]

×
Subiecte în articol: metrou Metrorex București stația Orizont
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close