Antena 3 CNN Actualitate Brațul uman găsit pe munte, în Argeș, aparține unui criminal. Restul cadavrului, de negăsit

Brațul uman găsit pe munte, în Argeș, aparține unui criminal. Restul cadavrului, de negăsit

Brațul uman care a fost găsit pe munte, în județul Argeș, i-ar aparține unui criminal căutat de polițiști. Restul cadavrului este în continuare de negăsit.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Dec 2023   •   18:29

Anchetatorii au reușit să afle cui îi aparține brațul găsit pe munte cu ajutorul amprentelor, însă, deocamdată, întregul corp nu a fost găsit.

Astfel, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că este vorba despre un bărbat de 53 de ani, domiciliat în București, care avea probleme penale. 

Bărbatul a fost condamnat pentru omor și tentativă de omor. De asemenea, el era căutat de polițiști, în Călărași, pentru furt.

Astăzi, echipele formate din polițiști, pompieri și jandarmi, însoțiți de câini special antrenați, au căutat restul cadavrului, însă fără succes.

Citește și: Fragment dintr-un cadavru uman, găsit într-o zonă montană din Argeș | Anchetă de proporții la Dragoslavele

Amintim că brațul a fost găsit în această dimineață pe munte, de un localnic care a sunat la 112.

Fragmentul din cadavrul uman prezenta urme de mușcături, motiv pentru care anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze.

Astfel, bărbatul ar fi putut să fie ucis de un animal, existând și varianta în care acesta ar fi putut să fie omorât de cineva, apoi mâncat de fiarele sălbatice, însă circumstanțele exacte vor fi stabilite de criminaliști și de medicii legiști.

Căutările vor continua și mâine în județul Argeș, pentru găsirea întregului cadavru.

×
Subiecte în articol: Argeş cadavru criminal poliție
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close