Antena 3 CNN Actualitate "Bine ai venit să faci bine", eveniment caritabil pentru copii şi animale, în Bucureşti

"Bine ai venit să faci bine", eveniment caritabil pentru copii şi animale, în Bucureşti

Un eveniment caritabil pentru copii și animale a avut loc în Bucureşti, la Casa Scânteii. Artişti, afaceriști, dar și oameni de rând cu suflet mare s-au adunat pentru a oferi o mână de ajutor. Banii strânși vor fi folosiți la construirea unei case pentru o fată rămasă în grija mătuşii sale, dar şi pentru susținerea mai multor asociații care se ocupă de animalele fără stăpân.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2023   •   15:33

Evenimentul caritabil "Bine ai venit să faci bine" și-a propus să demonstreze că binele nu are granițe.

Organizatorii şi-au propus să strângă 15 mii de euro pentru a sprijini un copil bolnav să îşi ridice o casă şi pentru a ajuta animalele străzii.

"Este extrem de imp ca oamenii să înţeleagă că nu trebuie să existe categorii de oameni. Nu există iubitori de animale şi iubitori de oameni.

Trebuie să arătăm empatie faţă de toate fiinţele şi este pentru prima dată când se face o astfel de strângere de fonduri unde participă efectiv oameni din institutţii ale statului, tot felul,companii", a declarat Tudora Hilde, şef Birou Prtecţia Animalelor CJ Ilfov.

Astfel, o fetiţă se va putea bucura de o casă. Beatrice Dumitru are 15 ani și suferă de nanism hipofizar. Tatăl ei a murit, iar mama muncește peste hotare. Ea și mătușa ei locuiesc într-un spațiu care face parte din clădirea unei şcoli din județul Ilfov. Acum vor avea posibilitatea să-şi construiască o casă pe un teren dat de primărie, unde momentan au reușit să ridice numai câțiva pereți.

De asemena, jumătate din suma strânsă va fi folosită pentru a sprijini mai multe asociaţii care se ocupă de animalele fără stăpân.

]n timpul evenimentului, participanții au putut degusta vinuri de calitate şi au putut admira o expoziție foto-auto impresionantă

×
Subiecte în articol: eveniment caritabil copii animale
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close