Antena 3 CNN Actualitate BIAS 2019. Demonstrații de măiestrie la înălțime, pe aeroportul Băneasa

BIAS 2019. Demonstrații de măiestrie la înălțime, pe aeroportul Băneasa

BIAS 2019. Demonstrații de măiestrie la înălțime, pe aeroportul Băneasa
Sursa foto: Foto: Bucharest International Air Show/ Facebook
24 Aug 2019   •   17:07

BIAS 2019. Cel mai mare show aviatic din România creează senzație pe aeroportul Băneasa. La eveniment iau participat mulți acrobați din alte țări, dar și piloții români și Forțele Aeriene Române 

BIAS 2019. Comandorul Cristian Andrieș a vorbit despre Bucharest International Air Show 2019 și a explicat care e rolul Forțelor Aeriene Române la acest eveniment. 

BIAS 2019. „Noi nu facem show. Rolul nostru, ca forțe aeriene, este să menținem integritatea spațiului aerian și să sprijinim alte forțe și mijloace în cazul unor dezastre. Astăzi am încercat să ne arătăm profesionalismul și pregătirea, nu a fost vorba de un show”. 

BIAS 2019. „Pe scurt, e vorba de militari care au avut de executat o misiune în câmpul tactic în teren inamic. În timpul executării misiunii, au fost atacați de forțe inamice, iar forțele noastre au trebuit să răspundă și cei care au fost primii care au răspuns au fost elicopterele pregătite pentru acest de misiuni. La fel, am avut aeronavele F16, care au executat acoperirea aeriană pentru a preveni o posibilă intruziune a inamicului în spațiu propriu și, de asemenea, am avut elicopterele care se pregătesc pentru misiunea multidimensională”, a spus Cristian Andrieș, din partea Statului Major al Forțelor Aeriene.

×
Subiecte în articol: show aviatic aeroportul Baneasa eveniment
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close