Antena 3 CNN Actualitate ”Bă, coboară jos, bă!” Metoda prin care un jandarm a încercat să convingă un bărbat să coboare de pe un stâlp de înaltă tensiune

”Bă, coboară jos, bă!” Metoda prin care un jandarm a încercat să convingă un bărbat să coboare de pe un stâlp de înaltă tensiune

Situație incredibilă în Mehedinți. Poliția nu a reușit să trimită un negociator specializat care să încerce să convingă un bărbat să coboare de pe un stâlp de tensiune.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2023   •   10:50

Update 14:30 Bărbatul amenință de 15 ore că se aruncă de pe un stâlp de electricitate. Acesta a cerut bani ca să coboare.

Un prieten a venit și el acolo să vorbească cu bărbatul, însă nu a reușit să-l convingă să coboare.

Bărbatul a urcat din nou în vârful stâlpului, după ce negociatorii au reușit să-l convingă să ajungă pe scara pe care au adus-o echipele de salvare.

În acest moment există riscul ca acesta să alunece de pe stâlp.

La fața locului sunt în continuare echipele de negociatori și de intervenție, în sprijin a venit și o echipă a ISU Dolj care a adus o saltea.

Știre inițială

Bărbatul s-ar fi urcat pe stâlp noaptea trecută în jurul orei 23.

Este vorba de o linie de înaltă tensiune care alimentează o societate din oraș. Între timp, a fost oprit curentul electric.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul a fost descoperit în această dimineață, atunci când a fost observat de câțiva trecători care au alertat autoritățile.

Deși omul protestează de aproape 12 ore, discuțiile cu el au fost purtate de jandarmi și de medicii care au intervenit după apelul la 112.

Citește și: Accident tragic în Bucegi! Un turist a murit după ce a căzut într-o râpă, la Cota 1400

La fața locului s-au prezentat echipajele de poliție, dar și membrii ai echipelor de distribuție al curentului care încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare.

Între timp, a fost solicitată intervenția unui negociator. IPJ Mehedinți are doar un singur negociator.

Până la ajungerea negociatorului, discuțiile cu bărbatul se fac cu un reprezentant al Inspectoratului Județean de Poliție, un angajat al serviciului pentru acțiuni speciale.

Bărbatul se declară nemulțumit de faptul că are o problemă în familie.

Este cunoscut ca fiind un împătimit al jocurilor de noroc.

×
Subiecte în articol: mehedinti stalp de tensiune barbat
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close