Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat s-a legat cu cătușele de șină la metrou, cerând interzicerea "păcănelelor" | Circulația trenurilor a fost oprită pentru scurt timp

Un bărbat s-a legat cu cătușele de șină la metrou, cerând interzicerea "păcănelelor" | Circulația trenurilor a fost oprită pentru scurt timp

Un bărbat s-a legat cu cătușe de șina de metrou, în stația Piața Unirii 2, în ceea ce primele informații arată că este o formă de protest.

 Un bărbat s-a legat cu cătușele de șină la metrou, cerând interzicerea "păcănelelor" | Circulația trenurilor a fost oprită pentru scurt timp
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ana Ciuvică    |    08 Aug 2023   •   12:12

Incidentul a avut loc astăzi, înainte de prânz.

Călătorii din stație au sunat la 112 și, în scurt timp, la fața locului au venit polițiști, pompieri și un echipaj SMURD.

Salvatorii au încercat să-i taie bărbatului cătușele.

Individul avea asupra sa un banner iar corespondentul Antena 3 CNN transmite că, aparent, bărbatul ar fi recurs la acest gest pentru interzicerea "păcănelelor".

În urma acestui incident, circulația în direcția Berceni, pe magistrala M2, a fost inițial oprită.

Ulterior, circulația trenurilor a fost reluată în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției-Universitate.

Citește și: Preot Vasile Ioana: „Joacă la păcănele alocația copiilor!” Pastila pentru dependenții de jocuri de noroc

"Bărbatul a fost eliberat din cătușele cu care s-a legat de șina de la metrou. Din primele informații, el a recurs la acest gest în semn de protest.

Bărbatul avea cu el o pancartă prin care cerea interzicerea 'păcănelelor'.

Au fost anunțate autoritățile și au fost oprite trenurile și alimentarea cu electricitate a căii de rulare, pentru a fi evitată o tragedie.

După ce a fost eliberat, bărbatul a primit îngrijiri medicale și rămâne ca autoritățile să lămurească circumstanțele și motivele producerii acestui incident", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Ana Ciuvică.

Comunicatul Metrorex

"Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe linia 2, direcția Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de șină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe).

Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție.

Persoana imobilizată a fost scoasă din calea de rulare iar circulația trenurilor de metrou a fost reluată de la ora 11.47”, a transmis Metrorex.

×
Subiecte în articol: Metrorex pacanele catuse pacanele
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close