Antena 3 CNN Actualitate "O zi de Marți, 13, cu noroc!" Reacția unor polițiști din Bucureşti după ce un bărbat le-a spus că soţia sa naşte, dar nu va ajunge la timp la spital

"O zi de Marți, 13, cu noroc!" Reacția unor polițiști din Bucureşti după ce un bărbat le-a spus că soţia sa naşte, dar nu va ajunge la timp la spital

Un bărbat din Bucureşti a oprit în trafic o echipă de polițiști locali. Le-a spus agenţilor că soţia sa este pe cale să nască, dar nu va ajunge la timp la maternitate.

"O zi de Marți, 13, cu noroc!" Reacția unor polițiști din Bucureşti după ce un bărbat le-a spus că soţia sa naşte, dar nu va ajunge la timp la spital
Sursa foto: Politia Locala Bucuresti si Control- www.plmb.ro/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2024   •   18:25

Poliţiştii au dus autospeciala în faţa maşinii cuplului şi au pornit apoi cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Cuplul a ajuns în siguranţă la spital.

A fost o situație neobișnuită și emoționantă. Polițiștii locali au manifestat un comportament admirabil, reacționând rapid și oferind sprijinul necesar.

"O zi de Marți, 13, cu noroc! 

Astăzi, în jurul orei 08.00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră desfășurau activități de fluidizare a traficului rutier în intersecția B-dul Constructorilor – Șos. Virtuții, când un conducător auto a oprit în grabă și le-a cerut sprijinul întrucât soția sa, aflată de asemenea în autovehicul, e pe cale să nască și trebuie să ajungă în cel mai scurt timp, respectiv în zona Băneasa, la maternitatea de care aparține. 

Fără ezitare, polițiștii locali au însoțit cuplul la unitatea medicală indicată. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Menționăm că pe toată perioada de deplasare, polițiștii locali au respectat regulile de circulație specifice, fără a pune în pericol niciun conducător auto aflat în trafic, inclusiv cuplul însoțit", a scris Poliția Locală București într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: politisti trafic naște spital maternitate
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close