Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Tonel Pop: „Familia lui Gheorghe Dincă a fost prinsă cu minciuna. Am date că îl acoperă pe inculpat. Una din persoane clar a ascuns probe”

Avocatul Tonel Pop: „Familia lui Gheorghe Dincă a fost prinsă cu minciuna. Am date că îl acoperă pe inculpat. Una din persoane clar a ascuns probe”

Avocatul Tonel Pop: „Familia lui Gheorghe Dincă a fost prinsă cu minciuna. Am date că îl acoperă pe inculpat. Una din persoane clar a ascuns probe”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
23 Aug 2019   •   16:21

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, face acuzaţii-bombă la adresa rudelor lui Gheorghe Dincă. Tonel Pop acuză familia presupusului criminal că minte pentru ca Dincă să scape basma curată şi, totodată, să se delimiteze de posibila activitate infracţională a suspectului. În plus, mai adaugă Pop, cel puţin una dintre rude a ascuns şi chiar a deteriorat probe.

„Pot să vă spun că au fost prinși cu minciuna. Pot să spun că sunt lucruri mai mult decât relevante pe situație, începând cu Luiza și terminând cu Alexandra. Ceea ce a făcut și ce s-a întâmplat cu membrii familiei Dincă, în special cu soția lui Dincă, legat de prezența acesteia la locuința lui Dincă, din punctul nostru de vedere, s-a suprapus cu activitatea infracțională a lui”, a declarat Tonel Pop. 

„În mod clar, eu am date și aproape sigur aceștia mint să îl acopere pe Dincă, dar cred că mint să se acopere și pe ei. Cel putin una dintre persoane este clar că a ascuns probe, a deteriorat probe”. 

„Nu știu dacă cu intenție sau nu. Rămâne de văzut. Erau forțați să facă acest lucru? De către cine? Au facut-o conștient? Au facut-o inconștient?  Oricum, mint în ultimul hal”, a mai spus avocatul. 

×
Subiecte în articol: Tonel Pop Gheorghe Dincă inculpat
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close