Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Tonel Pop dezvăluie ce au găsit anchetatorii în groapa de gunoi de lânga casa lui Gheorghe Dincă: „Orice om venit acolo se închină și se minunează”

Avocatul Tonel Pop dezvăluie ce au găsit anchetatorii în groapa de gunoi de lânga casa lui Gheorghe Dincă: „Orice om venit acolo se închină și se minunează”

Avocatul Tonel Pop dezvăluie ce au găsit anchetatorii în groapa de gunoi de lânga casa lui Gheorghe Dincă: „Orice om venit acolo se închină și se minunează”
14 Aug 2019   •   15:42

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a explicat ce au găsit anchetatorii lângă casa lui Gheorghe Dincă, în groapa de deșeuri, acolo unde oamenii legii aveau suspiciuni că ar exista dovezi ce ar putea conduce către finalizarea anchetei în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

„Nu avem alte probe de ADN nici în ceea ce o privește pe Alexandra, nici în ceea ce o privește pe Luiza. S-a săpat acolo pentru că aveam date și indicii pentru că acolo s-ar putea afla ceva, deoarece crescuse vegetație în zonă, erau niște pietroaie suspecte. Nu a indicat el locul unde să fie săpat. Nici măcar nu este în curtea casei sale, ci în zona corturilor amplasate de anchetatori. Am avut surpriza ca acolo, în momentul când s-a săpat să fie descoperite foarte multe deșeuri. Era o groapă de deșeur, de plasticuri, cârpe, spărturi de asfalt pe care le-a adunat de undeva și le-a adus acolo, unele chiar proaspete. Orice om venit acolo, se închină și se minunează de ceea ce găsește acolo”, a declarat Tonel Pop pentru Antena 3.

Citește Colonelul care l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu, despre rămășițele confirmate de DIICOT: „Gheorghe Dincă trage de timp. El nici măcăr nu mai știe câte fapte de viol și omor are la activ”

Citește Și DIICOT: Rămășițele din pădure confirmă o altă victimă în cazul Caracal. Oasele îi aparțin unei fete de 15-19 ani

Tribunalul Dolj a decis, pe 27 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal fiind, la acel moment, acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol. Ulterior, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmării penale şi pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. 
 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close