Antena 3 CNN Actualitate Avem confirmarea! Rămășițele din soba improvizată sunt ale unei fete minore, dar nu ale Alexandrei

Avem confirmarea! Rămășițele din soba improvizată sunt ale unei fete minore, dar nu ale Alexandrei

Avem confirmarea! Rămășițele din soba improvizată sunt ale unei fete minore, dar nu ale Alexandrei
de S.T.    |    31 Iul 2019   •   18:37

Informaţie de ultima oră pe SURSE: Oasele găsite la Gheorghe Dincă sunt umane. 

Ar putea aparține unor copile cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, dar nu sunt ale Alexandrei Măceșanu.

„După-amiază a fost finalizat un raport preliminar la Institutul de Medicină Legală. Medicii legiști spun că rămășițele oaselor arse în soba improvizată de la casa criminalului ar fi oase umane, care ar putea aparține unor copile cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani”, a spus Mirela Voicu, miercuri, la Antena 3, citând surse din ancheta de la Caracal.

Rămășițele din soba improvizată sunt ale unei fete minore, dar nu ale Alexandrei!

Specialistul criminolog Dan Antonescu a explicat, la Antena 3, că Gheorghe Dincă minte și Alexandra ar putea fi în viață.

„Am văzut nenumărate cadavre carbonizate. Nu dispar așa. Fostul director al crematoriului a spus că e nevoie de o temperatură de cel puțin 1400 de grade și un timp de cel puțin o oră. Iar în butoi mai mult de 200-300 de garde nu se puteau realiza. Mirosul ar fi fost sesizat pe o rază foarte mare. E o minciună. Individul trage de timp”, a spus Antonescu.

„Nu există nicio informație cum că aceste resturi ar aparține uneia dintre fete (Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu - n.red.)”, a precizat Mirela Voicu.

ADN-ul din resturile de oase va fi analizat cu aparatură specifică.

Rezultatele ar putea veni la sfârșitul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare.

„Rămășițele sunt umane, aparținând unor copile. E foarte greu pentru legiști să stabilească cu certitudine dacă persoana respectivă avea 12, 15 sau 17 ani.

Rămâne de văzut în urma testelor genetice cui aparțin aceste oase calcinate”, a mai spus Mirela Voicu.

Poliţia a făcut miercuri un tur de forţă în Caracal. Poliţiştii iau în calcul mai multe piste, iar scafandrii fac căutări în lacurile din apropiere.

În acest moment procurorii pot demonstra răpirile însă nu au nicio probă, în afară de declaraţia suspectului, pentru a dovedi că aceste fete au fost ucise.

E furie în Caracal din cauza anchetei.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close