Antena 3 CNN Actualitate Termoenergetica anunță o avarie majoră în București | Mii de blocuri au rămas fără apă caldă

Termoenergetica anunță o avarie majoră în București | Mii de blocuri au rămas fără apă caldă

O avarie majoră a lăsat Capitala fără apă caldă. Mii de blocuri au fost afectate după ce sala turbinei din Grozăvești a fost inundată. Pe timpul nopții au fost executate lucrări pentru a se remedia această situație.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   08:34

O avarie majoră s-a produs marți, în jurul orei 18:00 pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET București Vest.

Acest lucru a afectat activitatea termocentralei, provocând oprirea echipamentelor aflate în funcțiune în CET București Vest din cauza pierderilor masive de apă din rețeaua de termoficare.

O a doua spărtură produsă pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET Grozăvești, a condus la sistarea livrării apei de adaos din CET Grozăvești și la imposibilitatea punerii în funcțiune a echipamentelor din centrală.

Sala turbine din CET Grozăvești este inundată din cauza avariei, punând în pericol motoarele și echipamentele electrice.

Peste 3.700 de blocuri nu dispun de apă caldă. Sute de mii de bucureșteni sunt afectați de această avarie. Totodată, vorbim despre o avarie care va mai dura cel puțin o săptămână până când angajații de la Termoenergetica vor putea să intre în teren și să rezolve toată situația.

Singurul sector care nu este afectat este Sectorul 3. Cele mai multe probleme se găsesc în Sectorul 6 și în Sectorul 4. 

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close