Antena 3 CNN Actualitate Av. Adrian Cuculis, noi date despre cazul Raisa, copila ucisă de un poliţist în București: "Memoria ei o să rămână în veșnicie"

Av. Adrian Cuculis, noi date despre cazul Raisa, copila ucisă de un poliţist în București: "Memoria ei o să rămână în veșnicie"

Avocatul Adrian Cuculis a venit cu noi date din cazul Raisa, fetiţa de 13 ani accidentă mortal de un politist pe bulevardul Laminorului din Bucureşti. "Memoria ei o să rămână în veșnicie"

 Av. Adrian Cuculis, noi date despre cazul Raisa, copila ucisă de un poliţist în București: "Memoria ei o să rămână în veșnicie"
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    06 Oct 2023   •   20:40

"13 Ianuarie 2022, Bulevardul Laminorului din Capitală.

Polițistul Popescu Constantin aflat în mașina de poliţie şi rulând cu viteză excesivă (88 km/h) o accidentează mortal pe Raisa Barbu şi provoacă o vătămare corporală gravă prietenei sale Ghergescu Marina.

După un an şi 10 luni de la producerea accidentului, polițistul Popescu a ascultat concluziile noastre dar şi pe cele ale procurorului, respectiv reprezentantul statului care s-ar presupune că protejează interesul public. Am solicitat astfel în acest caz, așa cum nu o fac de regulă pentru familiile implicate ce şi-au dorit acest lucru, condamnarea polițistului cu executarea pedepsei într-un centru penitenciar.

Am solicitat de asemenea ca judecătorul de la Judecătoria Sectorului 1, să se îndrepte la individualizarea pedepsei către o pedeapsa maximală. Ne-am reamintit cu toții cum același polițist o ținea cu piciorul pe fata de 11 ani şi nu a avut "decenţa umană" să o trateze ca pe un OM. Cazul RAISA este de fapt cazul multor părinti şi multor familii ce şi-au pierdut copiii în accidentele de mașina provocate de șoferii care nu au avut respect pentru viaţa altora.

"Memoria Raisei o să rămână în veșnicie"

Pentru toți cei care ați urmărit cazul şi știți drama familiilor, vă las mai jos numărul de dosar penal unde puteți să trimiteți în scris dramele voastre, părerile voastre şi ce consideră SOCIETATEA că ar trebui să se decidă în acest caz.

Nr. dosar instanţă: 64678/299/2022

Sunt convins că experiența fiecăruia dintre voi, cei aspru încercați, o să contribuie la formarea unei păreri despre cum este văzut cazul Raisa în societate şi ce reverberații ÎNCĂ mai produce în sufletele națiunii.

Dumnezeu să o ierte pe Raisa şi să îi întărească familia şi pe Marina să o ajute să-şi depășească şocul prin care a trecut.

P.S Domnule Barbu, știți dvs. ce am vorbit noi. Memoria Raisei o să rămână în veșnicie", a scris avocatul Adrian Cuculis pe Facebook. 

 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close