Antena 3 CNN Actualitate Audieri de ultimă oră în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. Polițiștii și procurorii, cap de listă la Secția Specială

Audieri de ultimă oră în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. Polițiștii și procurorii, cap de listă la Secția Specială

Audieri de ultimă oră în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. Polițiștii și procurorii, cap de listă la Secția Specială
22 Aug 2019   •   09:11

Poliţiştii şi procurorii care au reaţionat extrem de greu după apelurile Alexandrei Măceșanu la 112 vor fi audiaţi în cursul zilei de joi, de către procurorii Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie. 

Polițiștii care au acționat în zilele de 24 iulie (ziua în care Alexandra a dispărut) și 25 iulie, ziua în care Alexandra a sunat la 112.

Liviu Vasilescu, procurorul de la DIICOT Craiova este cap de listă în audieri. De asemenea, cuplul Mirea, fostul șef al Poliției Caracal și soția acestuia care era comisa- șef la Secția de Poliție Osica de Sus și avea în surbordine postul de Poliție de la Dobrosloveni, vor fi audiați tot astăzi.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Dincă aparţin Alexandrei. 

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Dincă susţine că a incinerat corpul Luizei, iar fragmentele osoase le-a aruncat lângă o pădure, însă expertiza INML nu a putut stabili un profil ADN. 

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close