Antena 3 CNN Actualitate Apelul disperat al mamei artistei DJ Lalla cu o săptămână înainte ca fiica ei să moară pe plaja din Mamaia

Apelul disperat al mamei artistei DJ Lalla cu o săptămână înainte ca fiica ei să moară pe plaja din Mamaia

Sunt anchete după moartea misterioasă a artistei DJ Lalla, tânăra de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. Mama ei a lansat un apel disperat, într-o postare pe Facebook, cu o săptămână înainte ca fiica ei să moară pe plaja din Mamaia.

Apelul disperat al mamei artistei DJ Lalla cu o săptămână înainte ca fiica ei să moară pe plaja din Mamaia
Sursa foto: Instagram | lalla
de Laura Dinu    |    29 Sep 2023   •   10:55

Tatăl acesteia ia în calcul ca fata lui să fi fost în depresie sau să fi consumat prea mult alcool atunci când s-a întâmplat tragedia.  

Totodată bărbatul recunoaște că tânăra a trecut printr-un moment greu în urmă cu o lună, iar acum făcea ședințe de terapie cu un specialist.  

De altfel, pe pagina ei de socializare, Laura Roșca recunoștea că se lupta cu depresia și posta zeci de filmulețe motivaționale. 

Cu doar nouă zile înainte de moartea tinerei, mama ei posta un mesaj pe o rețea socială, pe grupul ”Vă ajutăm din Turda”, în care cerea recomandări pentru medici neurologi și psihiatri care să ofere consultații la domiciliu.  

”Vă rog frumos să îmi recomandați un medic neurolog și un medic psihiatru care fac consultații la domiciliul pacientului, contra cost, în Turda”, scria femeia pe Facebook pe data de 19 septembrie.  

DJ Lalla era o tânără independentă, care și-a câștigat singură existența încă de la 18 ani. Plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze. Totuși, zâmbetele ar fi ascuns durere, suferință și frământări încă de mică. 

Tatăl fetei a văzut-o ultima dată în urmă cu trei luni. Spune că fiica lui mai consuma alcool uneori și ar fi fost depresivă. Mai mult decât atât, tânăra ar fi trecut printr-un episod mai greu în urmă cu o lună. Lua tratament, făcea ședințe online cu un specialist, iar acesta spune că starea ei ar fi una bună. 

Seara trecută, mama Laurei Roșca a ajuns la Constanța, de unde urmează să ridice trupul fiicei ei. 

[GAL layout="5"]

DJ-ul Laura Claudia Roşca alias Lalla, care era gazda unei emisiuni la postul Radio România 3 Net, a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia Nord, de câțiva turiști. Tânăra a fost identificată după tatuajele pe care le avea, dar și după o brățară pe care o purta. 

Avea 34 de ani și era urmărită de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare. 

Fata, îmbrăcată într-un tricou de înot și slip, se presupune că a murit înecată. Nu s-au găsit urme de violență asupra ei. 

În ultima postare de pe Instagram, tânăra urmărită de peste 20.000 de oameni a folosit, printre altele, şi tag-ul "Fvckdepression". 

×
Subiecte în articol: Dj Lalla Laura Roșca Mamaia
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close