Antena 3 CNN Actualitate "Apa trece, România rămâne". Mai multe companii au răspuns apelului Fundaţiei Mereu Aproape şi Antena 3

"Apa trece, România rămâne". Mai multe companii au răspuns apelului Fundaţiei Mereu Aproape şi Antena 3

"Apa trece, România rămâne". Mai multe companii au răspuns apelului Fundaţiei Mereu Aproape şi Antena 3
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Sep 2013   •   12:15

Fundaţia Mereu Aproape şi Antena 3 vin în sprijinul miilor de sinistraţi din Galaţi. Oamenii de acolo nu au apă de baut, au nevoie de  mancare si nu au cu ce să scoată apa din case. Apa trece, România rămâne. Vă chemăm să ne fiţi din  nou alături într-un demers de suflet.

Mai multe  companii mari deja au răspuns la apelul fundaţiei. Orice ajutor cat de mic este binevenit. Haideti sa-i ajutăm impreună pe acesti oameni care au pierdut tot ce aveau. 

 
Mai multe camioane cu ajutore au ajuns deja în localităţile afectate de viituri. Alte transporturi sunt pregătite să plece spre satele inundate din Galaţi. Oamenii au mai primit tone de alimente, băuturi şi materiale de construcţii. Un alt TIR a fost încărcat azi noapte cu pâine pentru sinistraţi.
 
În ajutor au sărit şi firmele de transport. Fără susţinerea lor Fundaţia Mereu Aproape nu ar fi putut livra alimentele, hainele şi lucrurile de strictă necesitate oamenilor afectaţi de calamitate.
 
Pe lângă ajutorul de la Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă, oamenii din zonele inundate au mare nevoie de lopeţi, motopompe şi alte utilaje pentru a scoate apa şi nămolul din casă. 
 
Până în momentul de faţă campania ¨Apa trece, România rămâne˝ a fost susţinută de numeroase companii private şi oameni simpli cu apă, conserve, pâine, pături şi alte obiecte de strictă necesitate. Au existat companii care au donat sume de bani şi care au ajutat la transportarea tuturor lucrurilor către zonele inundate: 
 
Coca-Cola
Carrefour Băneasa
Savoria
PROFI
Rise Spedition
HOCHLAND
Sifee Utilaje
Terapia
Nestle
Biborteni
Davos Construct Armat 
Henkel
Pertnina România
Firme anonime
 
O parte a transportului a fost asigurată şi de voluntari din cadrul inspectoratului pentru situaţii de urgenţă. Dacă vreţi să întindeţi o mână de ajutor localnicilor din satele gălăţene afectate de inundaţii puteţi intra pe site-ul fundatiamereuaproape.ro.
 

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close