Antena 3 CNN Actualitate Mii de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă cel puţin o săptămână

Mii de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă cel puţin o săptămână

Criza apei calde din Capitală s-ar putea prelungi până la iarnă. Deja traversăm cea mai lungă perioadă de revizie din ultimii ani și mai mult de jumătate dintre blocurile din Bucureşti nu sunt racordate la apa caldă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2023   •   11:56

În sezonul rece ar putea fi și mai rău pentru că Termoenergetica este în pragul falimentului, ceea ce ar însemna un adevărat dezastru. 

În acest moment în Capitală sunt peste 5.000 de blocuri care sunt lipsite de apă caldă și asta din cauza reviziei anuale şi a lucrărilor de înlocuire a conductelor vechi. 

Termenul pentru remedierea avariilor este 20 august, au anunțat cei de la Termoenergetica, așadar bucureștenii afectați trebuie să mai aştepte cel puțin încă o săptămână.

Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Criza apei calde în Capitală se prelungeşte

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

În șantierele mari, se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsura finalizării unor operațiuni, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

"Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, este anunțul companiei. 

×
Subiecte în articol: apă caldă București Termoenergetica
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close