Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii Metrorex se pregătesc de grevă generală! Oamenii îşi vor striga nemulţumirile în faţa Guvernului

Angajaţii Metrorex se pregătesc de grevă generală! Oamenii îşi vor striga nemulţumirile în faţa Guvernului

Angajaţii Metrorex se pregătesc de grevă generală. Astăzi, vor picheta sediul Guvernului. Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că au rămas fără tichete de masă până la sfârşitul anului.

de Radu Tiliță    |    22 Noi 2023   •   08:49

Angajaţii Metrorex se pregătesc să intre în grevă generală. Aceştia sunt nemulţumiţi de faptul că Guvernul nu le-a ascultat doleanţele.

Până în acest moment, aceştia au aflat că îşi vor pierde bonurile de masă. De asemenea, nu se vor mai acorda prime, nu se vor plăti orele de noapte sau sporul pentru lucrul în condiții speciale.

Citeşte şi: Protest spontan al poliţiştilor, în faţa IPJ Giurgiu. Agenţii s-au "înarmat" cu tobe şi vuvuzele şi îşi strigă nemulţumirile în stradă

Angajaţii Metrorex au încercat prin mai multe forme de protest să îi convingă pe guvernanţi să aplice o excepţie pentru această companie, asta în contextul în care Guvernul a cerut companiilor feroviare de stat care au deja pierderi să reducă cheltuielile.

Acest lucru însă nu s-a întâmplat, Guvernul a mers mai departe cu forma actuală a legii.

Joi, în jurul orei 14:30, angajaţii Metrorex sunt pregătiţi să picheteze din nou Guvernul pentru a-şi striga nemulţumirile.

În cazul în care nici de această dată Guvernul nu va auzi strigărul celor care lucrează în transportul public din subteran din Bucureşti, aceştia susţin că ultimul pas este greva generală.

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close