Antena 3 CNN Actualitate Angajată ANAF, prinsă în flagrant în timp ce primea mită pentru un dosar de restituire a taxei auto

Angajată ANAF, prinsă în flagrant în timp ce primea mită pentru un dosar de restituire a taxei auto

Angajată ANAF, prinsă în flagrant în timp ce primea mită pentru un dosar de restituire a taxei auto
Sursa foto: foto- Pixabay
20 Mar 2018   •   12:48

O angajată ANAF a fost prinsă în flagrant când lua mită. Femeia a luat 400 de lei de la un bărbat carea dorea să primească mai repede taxa de înmatriculare auto. 

"Luni, 19 martie a.c., ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Buzău, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, au prins în flagrant o persoană în vârstă de 50 ani, din municipiul Buzău, funcționar în cadrul unei instituții publice, în timp ce primea suma de 400 lei, pretinsă de la un angajat al Direcției de Poliție Locală Buzău, pentru îi soluționa favorabil cererea de restituire a taxei de primă înmatriculare auto.

Acțiunea de flagrant a fost organizată în urma denunţului depus de polițistul local la D.G.A. – S.J.A. Buzău", conform DGA

Angajata ANAF a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile și pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru luare de mită. 
 

×
Subiecte în articol: angajata ANAF flagrant mita dosar
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close