Antena 3 CNN Actualitate Andrew Tate la Antena 3 CNN | Interviu eveniment pentru prima oară în România

Andrew Tate la Antena 3 CNN | Interviu eveniment pentru prima oară în România

Andrew Tate vorbeşte vorbeşte pentru prima dată cu presa din România, în cadrul unui interviu exclusiv la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Aug 2023   •   18:59

Sabina Iosub, jurnalist şi realizator Antena 3 CNN, a realizat un interviu exclusiv cu influencerul, în care acesta a vorbit despre cazul său, dar şi despre răspunsurile pe care le-a pregătit pentru acuzaţiile ce i se aduc.

Vineri, 11 august 2023, începând cu ora 20.00, doar la Antena 3 CNN.

"Andrew Tate vorbeşte în exclusivitate, pentru prima dată cu media din România, cu Antena 3 CNN, despre tot cazul său. M-am dus acolo cu curiozitatea jurnalistului de a înţelege în primul rând care sunt acuzaţiile şi cum răspunde Andrew Tate acestor acuzaţii. Noi, în toată această perioadă, la Antena 3 CNN şi în general, în media din România, am vorbit despre ce acuzaţii li se aduc, despre felul în care au devenit ei un subiect de ştire pentru o televiziune de ştiri în momentul în care a apărut dosarul, dar nu l-am auzit niciodată răspunzând la aceste acuzaţii.

O să vedem împreună cât de interesant răspunde întrebărilor. Sunt moment cu adevărat surprinzătoare în acest interviu din multe puncte de vedere şi doar urmărind acest interviu veţi înţelege. Sunt stări diferite pe care le are şi sunt şi momente în care se blochează. Andrew Tate are un moment în care se blochează încercând să îmi răspundă la unele întrebări.

Nu o să dezvălui foarte multe. Interviul va fi în exclusivitate mâine seară, aici, la Antena 3 CNN, în două părţi pentru că este un interviu amplu, un interviu în care Andrew Tate răspunde acestor acuzaţii ce i sunt aduse. Să nu uităm că vorbim despre viol, că a format un grup organizat, despre faptul că a exploatat şi traficat femei. Sunt întrebări directe pe care i le adresez pentru că acest caz se desfăşoară în România, acuzaţiile au venit aici în România. Sunt români şi românce implicaţi în acest caz şi cred că e important să privim şi din această perspectivă, nu doar din cea globală.

Cred că a ales Antena 3 CNN pentru felul echilibrat în care noi am tratat acest caz de la început. Am prezentat toate părţile, am arătat exact care sunt evoluţiile, ce spun anchetatorii, care sunt poziţiile fraţilor Tate cu privire la ce sunt acuzaţi şi sincer mă bucur că a decis Andrew Tate să avem acest dialog şi o să vezi că nu e deloc un dialog cald. Nu m-am dus acolo ca un judecător, ci m-am dus acolo ca un jurnalist care vrea să înţeleagă această speţă. O să aflăm şi câţi bani are, o să aflăm şi din ce face bani, dacă a lovit vreo femeie, dacă respectă femeile, dacă e misogin. Sunt multe întrebări la care Andrew Tate răspunde", a dezvăluit Sabina Iosub.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate Sabina Iosub Antena 3 CNN
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close