Antena 3 CNN Actualitate Anchetă a Parchetului Militar în cazul suspectului de pedofilie, decedat după intervenţia jandarmilor

Anchetă a Parchetului Militar în cazul suspectului de pedofilie, decedat după intervenţia jandarmilor

Anchetă a Parchetului Militar în cazul suspectului de pedofilie, decedat după intervenţia jandarmilor
Sursa foto: sursă foto: Radio Dorna
20 Iul 2019   •   15:25

Bărbatul care a fost imobilizat vineri seară de jandarmi după o suspiciune de abuz sexual asupra unei fete de 12 ani a decedat sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. 

Incidentul a avut loc la Festivalul de Folclor pentru Copii şi Tineret, care se desfăşura în municipiu. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Suceava, col. Bogdan Cornaci, a declarat pentru  că jandarmii au acţionat în vederea scoaterii din mulţime şi imobilizării bărbatului, după ce tatăl şi fetiţa au venit la o femeie jandarm să reclame faptele suspectului. 

El a precizat totodată că Parchetul Militar Iaşi a preluat cazul şi efectuează o anchetă. 

'Parchetul Militar a deschis o anchetă, deja au luat dosarul şi ei vor face verificări. (...) Un bărbat a venit cu fetiţa lui de mână să reclame la jandarmeriţă şi băiatul care era în patrulă. Fata plângea (...) Au mers să-l scoată pe bărbat din mulţime, l-au extras, erau în zona adiacentă spectacolului, dar a fost recalcitrant, violent (...). Era destul de corpolent şi s-a opus acţiunii de imobilizare a jandarmilor (...). În timpul intervenţiei jandarmilor, i s-a făcut rău, a fost chemată salvarea, a fost resuscitat, a fost dus apoi la spital la Vatra Dornei, după care a fost transferat la Suceava'', a spus Cornaci. 

Citește Și Bărbatul, acuzat de pedofilie și imobilizat de jandarmi în Vatra Dornei, a murit

Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava în stop cardio-respirator, resuscitat, iar sâmbătă dimineaţă a fost operat, însă ulterior a decedat. 

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close