Antena 3 CNN Actualitate ANAF a scos la vânzare două apartamente în centrul Bucureștiului. Prețul este mult sub media pieței

ANAF a scos la vânzare două apartamente în centrul Bucureștiului. Prețul este mult sub media pieței

ANAF a pus la licitație două apartamente situate într-o locație excelentă din București. Prețurile acestor proprietăți sunt extrem de avantajoase, iar acestea sunt complet echipate

ANAF a scos la vânzare două apartamente în centrul Bucureștiului. Prețul este mult sub media pieței
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Feb 2024   •   12:39

Este vorba despre două apartamente din inima Capitalei, vândute la un preț modest de către ANAF în cadrul unei licitații.

Cele două apartamente sunt localizate în Sectorul 3 al Capitalei, pe Bulevardul Unirii.

Licitația pentru aceste proprietăți va avea loc pe data de 12 martie, conform anunțului postat de ANAF pe pagina lor de Facebook.

Primul dintre aceste imobile este un apartament transformat în spațiu comercial, cu o cotă de teren de 431,32 metri pătrați.

Partea comună include casa scării, holul, coridoarele, terasa și instalațiile tehnice, împreună cu alte facilități comune ale imobilului.

Al doilea imobil este o unitate individuală situată tot în Sectorul 3, la adresa Bulevardul Unirii nr. 33.

Acestea se vând la un preț de 7.876.000 lei.

"Apartament spațiu comercial, cotă teren 242,87 mp, părți comune: casa scării, holuri, coridoare, terasă, instalații tehnice, alte părți comune, se arată în anunțul ANAF.

Licitația se va desfășura la sediul din București, Sector 3, pe Str. Lucrețiu Pătrășcanu, nr. 10, Corp B, etajul 2, camera 202, după cum se mai precizează în anunț.

Pentru cei care își doresc informații suplimentare, precum condiții de participare la licitație, depunerea ofertei și alte aspecte, se pot adresa la sediul ANAF sau pot apela numărul de telefon menționat în anunț.

Anunțul integral se află pe site-ul anaf.ro, la secțiunea Anunțuri – Valorificare prin licitație a bunurilor sechestrate – Unitate/Subunitate fiscală: București Executări silite cazuri speciale.

Nu cu mult timp în urmă, ANAF a scos la licitație o vilă fabuloasă, la un preț neașteptat.

Locuința se află în Ploiești și are două etaje, iar prețul de la care s-a pornit a fost de 658.117 de lei, adică în jur de 130.000 de euro, cât pentru un apartament cu trei camere în Capitală.

×
Subiecte în articol: ANAF apartamente de vânzare București
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close