Antena 3 CNN Actualitate ANAF vinde un teren din București al Elenei Udrea

ANAF vinde un teren din București al Elenei Udrea

ANAF a scos la licitaţie mai multe terenuri aparţinând fostei şefe a Autorităţii Naţionale de Restiture a Proprietăţilor (ANRP) Crinuţa Dumitrean şi un teren al fostului ministru Elena Udrea.

ANAF vinde un teren din București al Elenei Udrea
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Oct 2023   •   09:36

Crinuţa Dumitrean este executată în urma unui dosar în care instanţa a dispus confiscarea de la aceasta a sumei de 400.000 de euro, apreciată de autorităţi ca fiind primită ca mită, chiar dacă faptele din dosarul în care a fost trimisă în judecată, în 2016, de DNA, s-au prescris.

Fiscul vinde şi un teren din Bucureşti al Elenei Udrea, ajuns la a doua licitaţie. Terenul Elenei Udrea se vinde cu preţul redus cu 25%, scrie profit.ro.

Elena Udrea a fost anchetată penal şi ulterior condamnată, în prezent fiind în închisoare pentru a executa o pedeapsă de şase ani de închisoare.

În total, cele şapte terenuri din Ilfov ale Crinuţei Dumitrean (4 milioane de lei cu TVA) şi terenul din Bucureşti al Elenei Udrea (6,8 milioane de lei cu TVA), se apropie de 11 milioane de lei.

Citeşte şi: Elena Udrea, mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiicei sale de ziua ei: "Îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături"

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close