Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu: „Fiica lui Dincă minte cum respiră. A trecut pe lângă casă tatălui și nu a oprit? Ca să treci pe acolo intri pe o stradă lăturalnică”

Alexandru Cumpănașu: „Fiica lui Dincă minte cum respiră. A trecut pe lângă casă tatălui și nu a oprit? Ca să treci pe acolo intri pe o stradă lăturalnică”

Alexandru Cumpănașu: „Fiica lui Dincă minte cum respiră. A trecut pe lângă casă tatălui și nu a oprit? Ca să treci pe acolo intri pe o stradă lăturalnică”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
25 Aug 2019   •   22:03

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a spus că nu crede nimic din ce a spus fiica lui Gheorghe Dincă în interviul acordat pentru Antena 3. 

„Femeia asta minte cum respiră. Cum adică a trecut pe lângă casa lui taică-su și nu a oprit? Dacă mergi din Dăbuleni spre Timișoara nu treci pe acolo, aia e o stradă lăturalnică. Oamenii aceștia știu foarte bine de apucăturile lui Dincă. Sunt convins că ascund ceva. Cum nu știau de apucăturile lui taică-su de acum zece ani. Ea este în cârdășie cu taică-su, iar procurorii au făcut o înțelegere cu familia ca să li se potrivească lor perfect rețeta de omor. Procurorii au o singură variantă. Ăsta a omorât două fete, acesta-i cazul, s-a terminat. Dacă la Alexandra s-au mai legat de dinți, la Luiza nu avem nimic. A apărut nevastă-sa și a spus că a fost în ziua aia, nu a intrat în casă, dar a văzut butoiul”. 

„La audieri, nevastă-sa a zis că în ziua în care a venit a primit-o cu flori, deci era un romantic, i-a mai dat vreo două palme, ea n-a intrat în casă, doar în curte și a văzut butoiul. Îl întreabă pe Dincă „dar cu cenușa asta ce e?” Asta a declarat ea. După ce a primit-o cu flori și i-a dat două palme, pe ea o interesa ce era cu cenușa din butoi. Și apoi ea a plecat din Caracal la băiatul din Arad”, a mai spus Cumpănașu. 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close