Antena 3 CNN Actualitate Alexandra Măceșanu, în Napoli? O femeie se jură că a privit-o în ochi pe fată

Alexandra Măceșanu, în Napoli? O femeie se jură că a privit-o în ochi pe fată

Alexandra Măceșanu, în Napoli? O femeie se jură că a privit-o în ochi pe fată
17 Oct 2019   •   20:20

O femeie plecată în Italia susţine că a văzut-o pe Alexandra Măceşanu în seara de 30 iulie, când a mers la restaurant cu soţul ei.

În acea perioadă însă, INML anunţa că ADN-ul din oase este al Alexandrei.

"Eu am văzut-o (n.r. pe Alexandra) pe 30 iulie. Deci, pot fi pusă la detectorul de minciuni! Pot jura! Pot face tot ce îmi cereţi, la tribunal. Nu îmi este frică! Eu cred că în acea seară ea (n.r. Alexandra) a fost plasată din nord, aici în sud (n.r. în Italia). Deci era un grup foarte mare, cum am pus poza, erau persoane periculoase", a declarat românca pentru "Acces Direct", scrie SpyNews.ro.

"Eu, în data de 30 iulie, am văzut-o (n.r. pe Alexandra)! Eu, foarte confuză: "Cine este? De unde o cunosc?" Deci eu nu aveam cum să intru în contact cu ea. Eu am ieşit, efectiv, cu familia. Mă repet: pot să jur! Pot să vin la tribunal... Seara de 30 iulie au venit destul de târziu în restaurant, iarăşi un motiv care...  Poate a fost scoasă (n.r. Alexandra) în acea seară, nu? Să producă! Şi ei au aşteptat-o, au luat-o, bineînţeles că s-au oprit pentru o oră, două şi în restaurant. După ora 11 (n.r. ora 23) a venit acel grup. Am privit-o fix... "De unde o cunosc?" Cu toţii împreună! Cu toţii împreună, cu toţii împreună cu acel grup. A patra, a cincea persoană, pentru că mergeau şi ei în şir, ca să se aşeze la masă, am fixat-o: "Cine este? De unde o cunosc?" Realizând, uitându-mă fix la fotografia ei îmbrăcată în negru, cu ochelarii la ochi, fiind tristă... Deci, sinceră să fiu, mie mi-a părut mai matură decât vârsta ei, 15-16 ani. Dar nu matură fizic, matură...  efectiv chipul ei, privirea ei", a mai spus femeia.

Românca din Italia a mai dezvăluit că Alexandra Măceşanu ar fi purtat ochelari şi ar fi fost îmbrăcată în negru. Mai mult, la masa la care ar fi văzut-o ar fi fost şi şampanie, dar ea ar fi observat clar că fata era ţinută cu forţa.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Alexandra Măceşanu
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close