Antena 3 CNN Actualitate Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău | A pus bazele unui concept unic: ”Foarte frumos. Vii și îți iei ce îți place și cum îți place”

Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău | A pus bazele unui concept unic: ”Foarte frumos. Vii și îți iei ce îți place și cum îți place”

Un italian îndrăgostit de România a pus bazele unei afaceri de succes în țara noastră. Ideea este unică, iar clienții sunt impresionați de acest concept.

Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău | A pus bazele unui concept unic: ”Foarte frumos. Vii și îți iei ce îți place și cum îți place”
Sursa foto: pixabay
de Roxana Mihăiescu    |    25 Apr 2024   •   17:43

Marco Albanese, un afacerist italian, a implementat un concept unic în țara noastră: o seră de flori care funcționează precum un supermarket.

Sera se află în Buzău și întinde pe câteva hectare. Cei care aleg să cumpere flori sunt așteptați de către Marco, soția și fiul lor, Luca, cu zeci de mii de plante decorative pentru interior și grădini, într-o construcție din sticlă realizată după ultimele standarde.

”Este un spațiu destul de mare, este foarte aerisit, care oferă condiții bune plantelor din interior. Ideea a fost ca cei care ne vizitează să se plimbe într-o grădină, la interior, să aibă parte de un ambient plăcută”, a declarat Marco Albanese, notează adevărul.ro.  

Marco s-a stabilit în Buzău în urmă cu mai bine de 20 de ani, după ce a fost numit director al unei fabrici de confecții.

Pentru a pune bazele acestei afaceri de succes, Marco a lucrat mai bine de cinci ani la proiect.

”Pe rafturi și în ghivece și-au găsit locul peste 20.000 de flori de grădină, plante de interior, arbuști și plante aromatice, precum și decoraţiuni și accesorii.

Avem 200 de specii de plante, pentru interior și exterior, aduse din Polonia, România și Italia, precum și bonsai adus din Asia”, a spus Antonela, soția lui Marco.

Noul concept funcționează precum un supermarket. Clienții pot alege dintr-o gamă largă de plante, așezate pe zeci de rafturi.

Clienții sunt plăcuți impresionați de acest concept.

”Ceva nou, cu toate florile frumos aranjate. Foarte frumos. Vii și îți iei ce îți place și cum îți place, când ai timp, adică nu ești condiționat de vreun program anume. Nu am mai văzut și cred că nici în țară nu sunt multe astfel de locații”, a dezvăluit un client, potrivit sursei citate.

×
Subiecte în articol: afacere italian sera de flori Buzau
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close