Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase propune trei soluții în cazul tragediei de la Caracal

Adrian Năstase propune trei soluții în cazul tragediei de la Caracal

Adrian Năstase propune trei soluții în cazul tragediei de la Caracal
22 Aug 2019   •   10:05

Fostul premier, Adrian Năstase, afirmă că rezolvarea dramei de la Caracal stă pe loc, iar în fiecare zi apare câte „o răsturnare de situație”.

Adrian Năstase consideră că este nevoie să se adopte trei măsuri, iar apoi România să se concentreze pe restul subiectelor din țară.

„M-am intors in Bucuresti. Temele la stiri sunt cam aceleasi. „Situatia” la Caracal se rastoarnă, se pare, in fiecare zi. O zi stă in picioare apoi, hop, „răsturnare de situatie”. In ziua următoare, din nou, „răsturnare de situatie”. O zi, „situatia” stă in cap si apoi, ce să vezi, „răsturnare de situatie”.

M-as fi asteptat să se intâmple trei lucruri: 1. autoritătile să tragă concluzii politice si normative, adoptand măsuri legislative radicale printr-o schimbare de politică penală; 2. institutiile care investighează să investigheze in liniste si periodic să facă declaratii pentru presă; 3. cei care dau informatii „pe surse”, generând psihoză colectivă, să fie dati afară din politie, procuratură, etc.

Apoi să ne concentrăm pe dezbateri legate de educatie, sănătate, infrastructură, Brexit, eventual Orientul Mijlociu, Asia si ce se mai intâmplă prin lume…”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

×
Subiecte în articol: Caracal tragedie Adrian Nastase
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close