Antena 3 CNN Actualitate Adevăruri de viață. Radu Soviani, despre majorarea salariilor din Sănătate: „Nu toți beneficiază de dublare de salarii”

Adevăruri de viață. Radu Soviani, despre majorarea salariilor din Sănătate: „Nu toți beneficiază de dublare de salarii”

Adevăruri de viață. Radu Soviani, despre majorarea salariilor din Sănătate: „Nu toți beneficiază de dublare de salarii”
15 Apr 2018   •   18:14

Radu Soviani a fost invitat la emisiunea prezentată de Dana Chera, Adevăruri de Viață, unde și-a exprimat părerea în legătură cu un subiect destul de controversat în momentul de față, și anume majorarea salariilor din sistemul medical. 

„Din ceea ce înțeleg eu, pentru unii medici a crescut semnificativ venitul încasat odată cu ultimul fluturaș, pentru alții a scăzut. Ceea ce se devoalează este că, într-adevăr, nu toți beneficiază de dublare de salarii. Există o păcăleală prin transformarea sporurilor în venit salarial, ceea ce nu e neapărat un lucru rău atâta timp cât s-ar fi făcut onest. Atâta timp cât se creează incertitudine și cât se creeaază premizele să iasă 20.000 de oameni, de medici și personal medical în stradă e clar că ceva nu e în regulă acolo. E clar că unii au fost păcăliți, în timp ce alții au beneficiat de salarii majorate. Care e certitudinea din toată această poveste? Nu sunt suficienți bani. Ceea ce s-a propus în programul de guvernare sunt niște falsități”, a spus Radu Soviani. 

 

×
Subiecte în articol: Radu Soviani dana chera
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close