Antena 3 CNN Actualitate Accident de tren la Poiana Ţapului. O femeie, un bărbat şi un copil au fost descarceraţi de pompieri

Accident de tren la Poiana Ţapului. O femeie, un bărbat şi un copil au fost descarceraţi de pompieri

O maşină în care se afla un bărbat, o femeie şi un copil, a fost spulberată de un tren, într-un accident produs la o trecere la nivel cu calea ferată din Poiana Ţapului.

Accident de tren la Poiana Ţapului. O femeie, un bărbat şi un copil au fost descarceraţi de pompieri
de Cristi Georgescu    |    26 Noi 2023   •   14:10

Accidentul de tren s-a produs în Poiana Ţapului, oraşul Buşteni, după ce şoferul nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată şi a intrat cu maşina în faţa trenului. Impactul a fost unul deosebit de violent, maşina fiind strivită.

Cei trei ocupanţi, şoferul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, o femeie de 76 de ani şi un copil de 12 ani, au rămas încarceraţi în urma accidentului.

"Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia intervin în aceste momente pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea primului ajutor medical în cazul producerii unui accident feroviar în Buşteni.

La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, precum și ambulanțe SAJ, în sprijin.

Din primele informații primite de la fața locului, în eveniment a fost implicat un autoturism la bordul căruia se afla 3 persoane (un minor), încarcerați, cu diferite traumatisme, insa conștienți. Se acționează pentru extragerea victimelor", au transmis pompierii ISU Prahova.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cele trei victime au fost descarcerate de pompieri şi transportate de urgenţă la spital, toate fiind grav rănite.

"Circulația feroviară pe relația Sinaia - Bușteni oprită temporar, din cauza unui accident rutier înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 129+890. 

Trenul IR 11031, care circula pe firul I surprinde un auto, care, din primele informații, s-a înscris în traversare fară să se asigure, fiind lovit de tren și proiectat pe celălat fir (firul II), de unde venea trenul R 3002.

Din informațiile transmise de personalul prezent la locul accidentului rutier, IR 11031 își poate continua traseul după acordul Poliției, însă trenul R 3002, care are avarii la vagonul nr. 2, în urma impactului, va fi retras în stația Bușteni, iar călătorii vor fi preluați, la ora 14.00, de trenul R 3026", a transmis şi Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

×
Subiecte în articol: accident Poiana Țapului ISU Prahova
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close