Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier TRAGIC în judeţul Vâlcea. 3 persoane au murit

Accident rutier TRAGIC în judeţul Vâlcea. 3 persoane au murit

Accident rutier TRAGIC în judeţul Vâlcea. 3 persoane au murit
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iun 2014   •   10:41
Trei oameni şi-au pierdut viaţa într-un accident grav de circulaţie petrecut aseară, în judeţul Vâcea, după ce şoferul autoturismului în care se aflau a forţat o depăşire. 
 
Maşina s-a izbit frontal de un tir care circula regulamentar din sens opus şi a luat foc. Martorii la accident au încercat să-i salveze pe cei trei ocupanţi ai autoturismului, dar aceştia nu au mai avut nicio şansă.
 
Tragedia a avut loc pe centura ocolitoare a oraşului Călimăneşti. Şoferul unui autoturism în care se mai aflau doi tineri a încercat o depăşire, dar nu s-a asigurat şi a intrat frontal într-un tir care venea din sens opus.
 
După impact, autoturismul a luat foc. Cei trei pasageri nu au mai apucat să iasă din maşină. Şoferul de tir a încercat să stingă focul, fără succes însă.
 
Tinerii ar fi trebuit să ajungă acasă, într-o localitate din apropiere. Rudele lor au sosit în cîteva minute la locul accidentului.
 
Traficul în zonă a fost blocat mai bine de trei ore până când pompieri au reuşit să scoată trupurile neînsufleţite din maşină. Poliţiştii încearcă acum să afle cine e vinovat pentru accident.
 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close