Antena 3 CNN Actualitate Accident grav la Bușteni. Trafic blocat pentru zeci de minute, după ce două mașini s-au ciocnit pe DN1

Accident grav la Bușteni. Trafic blocat pentru zeci de minute, după ce două mașini s-au ciocnit pe DN1

Accident grav la Bușteni. Trafic blocat pentru zeci de minute, după ce două mașini s-au ciocnit pe DN1
27 Iun 2017   •   08:29

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat în condiţii normale, pe DN 1, la Buşteni, după ce a fost întrerupt marţi dimineaţă din cauza unui accident rutier. 

Doi bărbaţi, de 55, respectiv 60 de ani, au fost preluaţi pentru a fi duşi la spital, unul cu traumatism la claviculă, iar celălalt cu traumatism la membre.

 

Circulaţia rutieră pe DN1 Ploieşti – Braşov este oprită, marți dimineață, la kilometrul 127+400 de metri (localitatea Buşteni), în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, unul dintre şoferi ar fi pătruns pe contrasens, maşina la volanul căreia se afla izbindu-se puternic de o alta care venea din sens opus, scrie Agerpres.

O persoană a rămas încarcerată, la faţa locului intervenind, pentru scoaterea acesteia, 15 pompieri militari, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae. 

Traficul pe DN 1 în zona accidentului este întrerupt.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close