Antena 3 CNN Actualitate A fost la un pas de moarte, după ce a mâncat pizza de post (VIDEO)

A fost la un pas de moarte, după ce a mâncat pizza de post (VIDEO)

A fost la un pas de moarte, după ce a mâncat pizza de post (VIDEO)
Sursa foto: pizza
23 Feb 2010   •   17:06

O femeie din Galaţi a fost la un pas de moarte, doar pentru că a avut poftă de pizza! Femeia de 42 de ani ţinea post şi nu vroia să păcătuiască. Aşa că a mâncat nişte pizza... de post! Acelaşi gust, dar fără carne sau brânzeturi. Din păcate, conţinea altceva, la care femeia are o alergie puternică. Doctorii încearcă şi acum să afle ce i-a provocat şocul anafilactic.

În Postul Mare, aceste imagini li s-ar putea părea şocante celor evlavioşi. Vă asigurăm că această pizza are mai puţină carne decât o alimentară comunistă. Aşa s-a gândit şi Eugenia din Galaţi care, deşi ţinea post, avea o poftă nebună de pizza.

Până şi caşcavalul era de post. A asigurat-o prietena ei, care i-a cumpărat pizza cu pricina. Eugenia nu ştie exact la care dintre ingrediente avea alergie. Dar după o singură muşcătură, era cât pe ce să-şi dea duhul.

Eugenia a înţeles, imediat, că înlocuirea produselor tradiţionale de post cu cele moderne poate fi fatală. Ea îşi va mai scurta un pic Postul Mare şi va încerca să afle la ce fel de alimente are alergie.



Observator

×
Subiecte în articol: pizza post Galați
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close