Antena 3 CNN Actualitate 5 tipuri de flori de care te poti bucura mai mult timp

5 tipuri de flori de care te poti bucura mai mult timp

5 tipuri de flori de care te poti bucura mai mult timp
Sursa foto: Sursa: pexels.ro
15 Noi 2017   •   20:31

Florile sunt intotdeauna un cadou absolut minunat, chiar daca alegi sa le oferi unei persoane dragi, sau daca le pastrezi ca sa te bucuri chiar tu de veselia pe care o transmit. Si ca sa te bucuri un timp indelungat de frumusetea lor, iata care sunt cele mai rezistente 5 tipuri de floi.

Crinii
Crinii sunt florile pe care ii vei gasi in florarii pe tot parcursul anului. Aflandu-se pe lista celor mai rezistente flori, acestea au o durata de viata de pana la 2 saptamani. Pentru a te bucura pe deplin de frumusetea lor, cumpara un buchet imbobocit;

Sursa: cimages.prvd.com

Hortensiile

Desi ceva mai pretentioase, hortensiile rezista destul de mult atunci cand sunt taiate si pastrate in vaza. Pentru asta, va fi nevoie sa le schimbi apa zilnic si, din cand in cand, sa tai din tulpinile lor. De asemenea, pulverizeaza apa pe petale si, astfel, te vei bucura de prospetimea acestor flori pentru mai mult timp.

Sursa: cmeimg-a.akamaihd.net

Anthurium

Daca hortensiile sunt un pic mai capricioase si necesita mai multa atentie, Anthurium este o floare care va fi proaspata un timp indelungat, fara sa solicite o ingrijire aparte. Atunci cand cumperi o astfel de floare, verifica sa nu aiba pete negre pe petale, pentru ca acesta este unul dintre simptomele ofilirii sale.

Sursa: bakker.com

Gardeniile

Gardenia poate rezista foarte mult timp… daca stai departe de ea! Aerul respirat de noi oamenii este toxic pentru aceasta floare si ii va grabi ofilirea. Daca doar o privesti, fara sa te apropii ca sa o mirosi, gardenia te va rasplati cu energia pe care o transmite!

(Sursa: efamilia.ro)

Lalelele

Cele mai colorate flori ale primaverii sunt si unele dintre cele mai reziste. De fapt, lalelele continua sa creasca chiar si atunci cand sunt puse in vaza cu apa. Pe de alta parte, sunt termosensibile: se deschid sub influenta caldurii si se inchid la temperaturi scazute.

Sursa: s3.amazonaws.com

Chiar si asa, ca sa te bucuri cat mai mult de prospetimea florilor trebuie sa alegi foarte bine floraria de unde sa le achitionezi. Maison d’Or iti ofera buchete de flori mereu fresh, pe care sa le faci cadou sau sa le pastrezi pentru tine!

 

×
Subiecte în articol: flori
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close