Antena 3 CNN Actualitate 13 doamne remarcabile, premiate pentru activitatea profesională, la Gala "Buzăul Genial – femei la puterea 10"

13 doamne remarcabile, premiate pentru activitatea profesională, la Gala "Buzăul Genial – femei la puterea 10"

Doamne remarcabile, care au atins excelența în profesiile lor, au fost premiate la Gala "Buzăul Genial-femei la puterea 10".

13 doamne remarcabile, premiate pentru activitatea profesională, la Gala "Buzăul Genial – femei la puterea 10"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2024   •   17:48

Gala "Buzăul Genial – femei la puterea 10", care marchează excelenţa prin conexiunea dintre valorile istorice ale Buzăului şi performanţa prezentului, a fost organizată de Antena 3 CNN.

De asemenea, gala a fost prezentată de Ana Iorga și Andrei Tomescu, jurnalişti Antena 3 CNN.

Astfel, 13 femei remarcabile, pe care le întâlnim în spitale, școli, laboratoare, instituții sociale, săli de spectacol, galerii de artă sau competiții sportive, au fost premiate pentru performanțele lor.

"Astăzi, am avut ocazia să discutăm cu femei absolut minunate, de la care am aflat foarte multe lucruri interesante", a spus Ana Iorga, jurnalist Antena 3 CNN.

"Mi-au rămas în minte câteva lucruri pe care doamnele prezente la gală le-au spus. De exemplu, o doamnă care este jurnalist la un ziar local a creat o metaforă foarte frumoasă, anume: Jurnalistul este o oglindă care reflectă oamenii pe care îi intervievează. 

De asemenea, o altă doamnă, profesoară de desen, a spus: Lasă culoarea să curgă și pensula să-ți creeze un drum", a povestit Andrei Tomescu, jurnalist Antena 3 CNN.

Proiectul are un scop educativ, promovând, în special în rândul copiilor și tinerilor, modele de succes din  istoria orașului și județului lor și, în același timp, punând sub reflector pentru a fi valorizate personaje feminine cu diverse profesii pe care le întâlnim astăzi în spitale, școli, laboratoare, instituții sociale, în săli de spectacol și expoziție, în competiții sportive, pe șantiere ori salvând mediul.

Gala "Buzăul Genial – femei la puterea 10" a avut loc sâmbătă, 30 martie 2024, ora 14:00, la Vila Albatros, din parcul Marghiloman.

×
Subiecte în articol: gala Buzau femei performanta premii
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close