Antena 3 CNN Timp liber Muzică Pavel Stratan s-a angajat ca antrenor de înot

Pavel Stratan s-a angajat ca antrenor de înot

Pavel Stratan s-a angajat ca antrenor de înot
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Aug 2015   •   21:08

Pavel Stratan nu mai are succes în muzică. Deşi încă mai susţine concerte, şi-a luat un job nou ca să îşi poată întreţine familia. Stratan este acum şi antrenor de înot în Chişinău. Asta pentru că artistul s-a mutat din nou cu toată familia în Republica Moldova

 
Dificultăţile financiare l-au constrâns pe Pavel Stratan să se retragă la Chişinău cu familia, artistul fiind nevoit să îşi caute un nou job, după ce nu a mai primit oferte pentru a concerta. Astfel, cântăreţul basarabean a plecat din Bucureşti alături de soţie şi de cei doi copii şi s-a angajat ca antrenor de înot la un bazin din Chişinău. 
 
Recent, acesta a fost surprins la casa unde angajaţii de la Palatul Sporturilor îşi primesc salariile.
 
Nu este prima oară când Pavel Stratan renunţă la muzică. În urma cu şase ani, când a întâmpinat dificultăţi pe plan artistic, s-a întors la Chişinău cu fiica sa, Cleopatra, spunând că aceasta trebuie să uite pentru o perioadă că este vedetă şi să-şi continue şcoala. 
 
Stratan nu a renunţat însă complet la muzică. Ultimul concert l-a avut la Chişinău în luna iunie. Nu a fost însă însoţit şi de fiica sa pe scenă.
 
Deşi Cleopatra Stratan a avut un suces incredibil în România, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu fratele ei. Pavel a încercat în 2011 să îl implice şi pe Cezar Stratan în industria muzicală, însă până la urmă s-a oprit la cărţi audio de poveşti.
 
În acelaşi an, Pavel a revenit cu un nou material discografic, cel de-al patrulea volum al seriei „Amintiri din copilărie", însă nu a mai avut succesul aşteptat.  

Informaţiile au fost prezentate sâmbătă, la o Ediţie Specială, de la Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: Chisinau Republica Moldova
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close