Antena 3 CNN Timp liber Muzică Îl mai țineți minte pe DJ Bobo? E incredibil cum arată la 48 de ani!

Îl mai țineți minte pe DJ Bobo? E incredibil cum arată la 48 de ani!

Îl mai țineți minte pe DJ Bobo? E incredibil cum arată la 48 de ani!
28 Mai 2016   •   09:56

Dj Bobo, pe numele lui adevarat Rene Baumann, si-a trait perioada de glorie in anii ’90, cand scotea hit dupa hit. De 10 ani, insa, celebritatea sa a palit la nivel international, chiar daca in tara natală, Elvetia, este in continuare foarte iubit si ascultat, scrie ziarulring.ro.

DJ Bobo are acum 48 de ani si face muzica in continuare, are concerte si e foarte activ la produs piese si clipuri. Melodiile sale nu au mai ajuns insa in topurile mondiale, dupa celebra “Chihuahua”, lansata pe piata in 2003. De atunci, si-a schimbat total si look-ul.

sursa: ziarulring.ro

A revenit in atentie la Campionatul European de Fotbal din 2008, cand piesa oficiala a fost interpretata de el. Cu un an inainte, insa, a suferit o mare dezamagire, dupa ce a fost ales sa reprezinte Elvetia la Eurovision, dar nu a reusit nici macar sa se califice in finala. Intre timp, insa, si-a vazut si de viata personala, iar din 2001 este casatorit cu Nancy Rentzsch, cantareata si ea. Cei doi au si doi copii, un baiat de 14 si o fetita de 10 ani.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close